Een Dhow is een schip dat al eeuwenlang de Indische Oceaan doorkruist. Het is gemaakt van hout en maakt een zeer elegante indruk. Als je van het water houdt en de Keniaanse kust vanaf een traditionele Dhow wilt bewonderen, dan ben je op de juiste plek.

Kom aan boord van een Dhow en verken de Indische Oceaan!

 

Je wordt opgehaald bij ZumZum Beachhouse en naar de aanlegplaats van de Dhow gebracht die al voorbereid en geladen op je wacht met koele drankjes.
Er wordt ontspannende muziek opgezet en de reis over de Indische Oceaan langs de kust van Kenia kan beginnen.

Leun achterover, geniet van de warme zon op je gezicht en verwonder je over de rijke natuur die je te zien zult krijgen. 

De Dhow is een zeer geavanceerd vaartuig en vaart zonder motor, dus het belast onze kostbare natuur niet. Natuurlijk moet je zelf geen zeilwerk doen. De ervaren crew zorgt voor alles.

 

Het enige wat jij moet doen is genieten van de unieke aanblik van de kust, dolfijnen, zeeschildpadden en misschien kan je zelfs een walvishaai spotten.

Tijdens de reis wordt er een heerlijke maaltijd geserveerd, luister je naar muziek en kun je genieten van een koel drankje of een heerlijk gekoelde wijn.

Op bijzonder mooie plekjes wordt er ook even gepauzeerd om te snorkelen of te duiken.

De Keniaanse onderwaterwereld biedt rijke visbestanden, kleurrijk koraal en kraakhelder water.

Aan boord bevindt zich ook een toilet.