Ga met een quad of buggy naar gebieden die verborgen zijn voor andere toeristen zoals kerken, watervallen en nog veel meer!

Tijdens je begeleide tocht rijd je met Polaris-buggy’s of quads over onverharde wegen door kleine dorpjes en een prachtig landschap dat zelden door toeristen wordt gezien. Alle tochten zijn gemakkelijk te doen voor iedereen met een geldig rijbewijs. Er zijn verschillende trips mogelijk, van 2 uur tot een lange dagtrip.

Verantwoord rijden staat centraal tijdens het ontdekken. Het is geen race of rally, maar een spannende manier om het prachtige landschap te ontdekken en in een rustig tempo vriendelijke mensen te ontmoeten. Het is een perfect dagje uit voor familie of een stel vrienden.

Ben je nieuwgierig om het magische landschap van de Shimba Hills of de mangroven van de traditionele vissersdorpen te verkennen?
Wil je de hoge duinen van de titaniummijn zien of een lokale steengroeve ontdekken? Wil je genieten van de zonsondergang aan de Congo-rivier of een adembenemende afdaling maken naar het olifantenreservaat Mwaluganje? 

Het is allemaal mogelijk.

Tijdens deze tochten ontdek je gebieden die verborgen zijn voor andere toeristen zoals kerken, watervallen en nog veel meer!