De nabije omgeving van het Zum Zum Beachhouse biedt tal van unieke activiteiten en ervaringen!

Onvergetelijke safari's

Tijdens onze safari’s spot je vanuit de jeep olifanten, neushoornsnijlpaardengiraffen of andere wilde dieren. En overnachten doe je in de natuur, in tenten met alle comfort, bush breakfast inbegrepen.

Een Dhow is een schip dat al eeuwenlang de Indische Oceaan doorkruist. Het is gemaakt van hout en maakt een zeer elegante indruk. Als je van het water houdt en de Keniaanse kust vanaf een traditionele Dhow wilt bewonderen, dan ben je op de juiste plek.

Kom aan boord van een Dhow en verken de Indische Oceaan!

Aan dek van een volwaardige Big Game Boat meet je je kracht, behendigheid én strategisch inzicht met de wat grotere bewoners van de Indische Oceaan: tonijn, barracuda, dorade, …

Walvishaaien, haaien of dolfijnen houden je intussen gezelschap. Kenia staat bekend om de hoge kwaliteit van het Big Game Fishing.

Het zuidelijke kustgedeelte van Kenia biedt enkele van de beste duikplekken en riffen van het land. Het Diani Beach-gebied van dit stuk kustlijn heeft ook een ongelooflijke gemeenschap van schildpadden, een gezonken scheepswrak en van november tot februari is er de kans om walvishaaien tegen te komen.

Bekijk het land vanaf de open zee en leer het van een fascinerende kant kennen.

Jetskiën in Kenia is goedkoop, belooft veel plezier en is veilig.

Op een Fat bike zal je op plaatsen komen die “normale” toeristen niet zouden ontdekken. Ze zijn speciaal ontworpen om op zacht, onstabiel terrein zoals zand, moerassen en modder te rijden.

Rij met een quad of buggy naar plaatsjes waar andere toeristen niet komen zoals verborgen kerken, watervallen en nog veel meer!

Op slechts vijftien minuten rijden van ZumZum Beachhouse kan je op een altijd zonovergoten golfterrein met 18 holes werken aan je handicap. En natuurlijk netwerken met plaatselijke of internationale prominenten of zakenmensen. Kenners vinden het een van de mooiste golfterreinen van Oost Afrika.

Weinig plaatsen ter wereld die zo geschikt zijn om te kitesurfen als Diani Beach. De kalme zee, de constante kustwinden en de warme Indische Oceaan maken Diani Beach tot een van de meest populaire kitesurfplekken over de hele wereld.

Heb je het partijtje golf, de safari of het Big Game Fishing achter de rug?
De nabije omgeving van ZumZum Beachhouse biedt nog meer sportieve en andere mogelijkheden.