Diani Beach is een van de beste plekken voor een uitgebreide kitesurfervaring.

De wereld kent maar weinig plaatsen die zo geschikt zijn om te kitesurfen als Diani Beach. De kalme zee, de constante kustwinden en de warme Indische Oceaan maken van Diani Beach één van de meest populaire kitesurfplekken ter wereld. De Keniaanse zuidkust laat zich kenmerken door helder water, hemelse eindeloze stranden en een zeer aangenaam klimaat.

Diani Beach is daarom één van de beste plekken voor een uitgebreide kitesurfervaring.

Aangezien de kust van Diani Beach beschermd wordt tegen haaien door een rif en er geen rotsformaties of dergelijke zijn die gevaarlijk zijn voor kitesurfers, is dit gebied niet alleen een reis waard voor experts, maar  is het ook ideaal om te leren kitesurfen of om wat meer ervaring op te doen.

De kitesurf instructeurs hebben veel ervaring en zijn IKO gecertificeerd zodat ervaren en onervaren kiters altijd in goede handen zijn. Oefen je hobby uit op een van de mooiste stranden ter wereld en deel het water met dolfijnen en schildpadden

De watersporters zijn niet de enigen die Diani Beach zelf hebben ontdekt. Dolfijnen, reuzenschildpadden en zelfs walvissen bezoeken de zuidkust van Kenia regelmatig en brengen hun tijd door met de reizigers. Dus als je niet alleen wil genieten van water en wind  maar ook van unieke ervaringen en ontmoetingen met ongerepte natuur, dan is dit de plek voor jou.

Een prachtig panorama maakt kitesurfen nog interessanter en relaxter dan het al is.