Nooit was een vakantiebestemming zo compleet, bijzonder en exclusief

Proeven van de authentieke Keniaanse cultuur, genieten van het idyllische binnenland én van de wondermooie Indische Oceaan met kleurrijke koraalriffen, dat is pas vakantie. En dan hadden we het nog niet over een avontuurlijke, maar comfortabele safari in het land van de trotse Masai.

Jouw uitvalsbasis​

Jouw uitvalsbasis voor die buitengewone beleving is ZumZum Beachhouse, in Zuidoost-Kenia, op een groen domein van meer dan twee hectare aan de rustige kust van Galu Kinondo, ten zuiden van Diani Beach, bijna tegen de grens met Tanzania.

Alle voorzieningen

Aan ruimte is in ZumZum Beachhouse geen gebrek, aan comfort evenmin. Je kunt één of meerdere suites huren, zoals in een hotel  of je kunt met zakenrelaties, vrienden of familie alle gastenverblijven samen huren. In dat geval hoef je het zwembad of privéstrand niet met anderen te delen.

2 formules

Er zijn opties voor de maaltijden:

• Je laat je smaakpapillen verwennen door de kookkunsten van onze eigen chef-kok
• Je bezoekt één van de talrijke restaurants aan Diani Beach

Welke formule je ook kiest:

Geniet met volle teugen, laat je gaan en spring uit de band. Het is jouw vakantie. Jouw persoonlijke staf (chef, souschef, butlers, …) is discreet aanwezig om het u, met een volwaardige hotelservice, helemaal naar jouw zin te maken.

Als je ervoor kiest om je maaltijden door onze chef-kok te laten bereiden (let op: voor deze optie worden kosten in rekening gebracht) vragen we je om praktische redenen ruim op voorhand te reserveren.

Totale luxe

In het ZumZum Beachhouse logeer je in een uniek gastenverblijf met hotelservice, de prachtige natuur, de Afrikaanse cultuur, de Indische Oceaan, je privéstrand, een vers ontbijt elke ochtend en steeds toegang tot gratis draadloos internet.